surah

Listen to Quran

Isnin, 15 Oktober 2012

Tarikh aku 15/10

asalamualaikum semua........
lama dah aku update blog ni dah besawang dah berhabuk dah belumut dn macam-macam lagi......
hari ini genap aku 26 tahun.... tua dah aku hehehehe..... tapi pe2 pun adakala walaupun umur ni meningkat pekara yang belaku disekeliling sunyi sungguh. banyak dugaan melanda tapi apa2 pun aku redha laa apa yang belaku cuma berdoa agar ada sinar kegembiraan bagi aku... dan terima kasih kepada kawan2 laman sosial yang ucap hari lahir untuk aku terubat juga rasa sunyi tuuu tapi laman sosial tanpa kek kan hehehehehe hadiah pun takde tp aku terima kasih lah sangat dari takda pe2 .....walaupun aku nampak gembira seronok dalam hati aku ni sedih jeeee tah kenapa harap tahun depan sempat aku jumpa umur 27 tahun dalam usia aku ni meningkat aku mengharapkan satu je semoga keluarga dan orang2 yang aku sayang aku sihat selalu dan selagi aku bernafas aku akan membantu mereka sampai aku tiada ( emo pulak aku sedar tak sedar mengalir gak setitis )  apa pun mak dan abah terima kasih jaga along nasihat along sampai sekarang walaupun along degil  dan taknak dengar cakap

Akhir aku nak ucapkan selamat hari lahir kepada diri aku Mohamad Hafiz Bin Abdul Hamid ulang tahun ke 26 moga diri aku dapat betahan dengan segala dugaan yang melanda dan semoga ALLAH memberkati kehidupan aku ni sehingga aku pejamkan mata................

dapat kek pisang pun xpalah tp xda huhuhuhuhuhuhuhu

3 ulasan:

  1. selamat hari lahir apizz....:)

    BalasPadam
  2. happy birthday apiz....semoga sentiasa dalam RahmatNya...

    BalasPadam